Въпреки инфантилната си природа, емоджитата някак мимолетно се превърнаха в

...
Въпреки инфантилната си природа, емоджитата някак мимолетно се превърнаха в
Коментари Харесай

Каква е връзката между емоджитата и секса

Въпреки детската си природа, емоджитата някак мимолетно се трансфораха в един от главните механизми за връзка през XXI век.

Независимо от възрастта, съвсем всеки от нас поставя най-малко по една картинка с плезещо се или друго дребосъче в края на известията си.

И до момента в който съгласно някои сходен вид другарство наподобява безразсъден, неправилен и детски, учени от Индиана, Съединени американски щати, настояват, че емоджитата имат пряк резултат върху половия ни живот.
 Снимка 439151

Учените са провели изследване с 5000 души, една трета от които постоянно употребяват емоджита в известията си към евентуалните им сътрудници преди първа среща.

Оказва се, че тези хора имат много по-голям късмет да стигнат до спалнята още на първата среща, както и да основат дълготрайни интимни връзки с отсрещната страна.

Те имат по-голям късмет да получат целувка на първа среща и да стигнат до втора такава.
 Снимка 439152

Според учените повода за това е, че емоджитата разрешават да изразим усеща и страсти, които мъчно бихме могли да предадем единствено посредством букви.

Емоджитата, споделят те, са метод да станем интимни с евентуалния си сътрудник, още преди да сме го видели онлайн.

За страдание обаче, проучването не преглежда кои емоджита са най-ефективни в построяването на фамилиарност, което значи, че ще би трябвало да продължим да опитвам.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР