Въпреки хладното време навън, не ни пречи да си мечтаем

...
Въпреки хладното време навън, не ни пречи да си мечтаем
Коментари Харесай

Тита позира в предизвикателни бански костюми от две части

Въпреки хладното време на открито, не ни пречи да си мечтаем за лято, плаж и безгрижни дни по бански. И до момента в който някои от нас единствено си мечтаят за тези дни, то други към този момент ги изживяват. 

Точно като родната певица Тита, която реши да се отдаде на заслужена отмора на едно от най-подходящите места за тази цел - Тайланд. От профила ѝ в Instagram виждаме да се любува на хубостите на остров Пукет.

Изпълнителката на " Антилопа " не стопира да радва своите правилни фенове с изкусителни фотоси, на които театралничи пред фотографския обектив най-вече в предизвикателни бански костюми от две елементи, чиято мощно изрязана кройка разкрива секси извивките на тялото ѝ.

С фрагментите Тита сподели на своите над половин милион почитатели в платформата определени мигове от актуалната си отмора. Мнозина от тях пък допуснаха в мнения, че тя в действителност е в Пукет дружно с новия си сътрудник.

И до момента в който благородно завиждаме на изпълнителката за екзотичната почивка, си коства да отбележим, че неотдавна Слави Трифонов удостовери слуховете, че ще има взаимен план с Тита. Гостувайки в подкаста на Тото от дуото СкандаУ, шоуменът признава, че двамата към този момент са записали взаимната си ария, като сега се приготвя видеоклипът към нея.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР