Въпреки факта, че вероятно сте носили само една осма от

...
Въпреки факта, че вероятно сте носили само една осма от
Коментари Харесай

Идеи как да се обличаме през есента

Въпреки обстоятелството, че евентуално сте носили единствено една осма от летния си дрешник тази година, към този момент е време да извършите огромно превключване към есенните влакна. Тъй като сезонът се трансформира, постоянно може да ни остави в положение на съмнение какво да облечем. Ето за какво споделяме тези лесни препоръки за есенна мода, с цел да ви помогнем да извършите тънък преход, който ще ви накара да изглеждате стилно с минимални старания. При всяка промяна на сезоните постоянно има временен интервал, в който майката природа ни дава по малко и от двете. Обличането за прехода от края на лятото към началото на есента може да бъде мъчно.

Как да се обличаш със жанр постоянно е въпрос. Разбира се, всеки сезон има своите трикове. 

 Дрехите, които ще носите тази есен, от които ще имате потребност

1. Късо яке

Студът се трансформира в малко предизвикателство, тъй че тези дни е от значително значение да вземете късо изрязано яке. Това е страхотна дреха за следобедите, които са по-дълги от нужното. Благодарение на своя дизайн, той е доста вежлив и съвременен и се вписва идеално в огромен брой тоалети.

2. Високи кецове

Моделите мъжки или не могат да липсват от вашата сбирка. Те се издигат като идеални аксесоари за всеки мотив. Те могат да подчертаят очебийно спортния жанр или да прибавят градска нотка към визия, която наподобява по-официална.

3. Дънкови облекла

Може би даже не е належащо да го помните, само че тази есен няма по какъв начин да минете без дънкови облекла. Имаме поради не само дънките, само че и всяка друга дреха, като сако или риза. Най-хубавото е, че комбинирайки всички тези детайли, ще бъдете страхотни!

4. Бели маратонки

Обичаме белите маратонки, тъй като пасват идеално на всяка визия. Идеални са за съчетание с обичаната ви рокля, с чорапогащник и даже се вписват в по-официален жанр. 

Научете се да комбинирате облеклата си, които да носите през есента

Как да съчетаете топ облеклата и по този начин да разберете по какъв начин да се облечете със страховит жанр през есента. 

Заложете на тоталната дънкова визия

Сус сигурност ще ви хареса да съчетаете дънките си с дънкова риза. И в случай че ви се коства прекалено много, просто смесете тъкани. Например, пробвайте да комбинирате пола с визия на кожа с дънкова риза. 

Бялото също ще бъде един от цветовете тази есен, дружно с лилавото. Така че не се опасявайте да носите панталон в този цвят с елементарна тениска. Разбира се, белите маратонки ще бъдат съвършени с цел да завършите всяка визия. Добавете ги към обичаната си рокля, джогинг или чеп за вашата спортна сесия.

Комбинирайте шарки и цветове

Изберете щампи върху горните облекла, било то принт, райе, цветя или други претекстове. Интересна концепция е да погледнете цветовете му, с цел да изберете по-късно по-ниска част от същите тези нюанси. 

Дънковите якета се завръщат

Дънковите якета са облекло, с което няма да желаете да се разделите нито за момент, изключително като се има поради, че пасват на всичко. Комбинирайте ги с панталон с висока талия и боти и ще бъдете подготвени за есента.

  Източник: 

Източник: naselo.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР