Въпреки факта че принц Уилям и Кейт Мидълтън живеят от

...
Въпреки факта че принц Уилям и Кейт Мидълтън живеят от
Коментари Харесай

С какви подаръци радва племенниците си Принц Хари? - slava.bg

Въпреки обстоятелството че принц Уилям и Кейт Мидълтън живеят от едната страна на океана, а принц Хари и Меган Маркъл от другата, те не не помнят да поздравят децата им за рождените им дни. Не е загадка, че херцогът и херцогинята на Съсекс обичат децата. И колкото и да са сложни връзките им с членовете на кралското семейство, това не се отнася за най-малките наследници.

В новата книга на Омид Скоби и Каролин Дюран „ В търсене на независимост “, която още преди формалната ѝ обява съумя да вдигне доста звук, споделя за връзката сред принц Хари и Меган Маркъл с техните племенници.

И по този начин, като подарък за един от рождените дни на принц Джордж, Хари му подарил детски електромобил за оф роуд, защото най-големият наследник на херцозите на Кеймбридж обича колите. Той е изключително удивен от огромните машини и трактори. А влюбеният чичо подарил на принцеса Шарлот триколка, която тя доста обичала да кара като по-малка.

Меган и Хари имат изключително мощни усеща и към най-малкия наследник на Кейт и Уилям – принц Луи, който неотдавна навърши 2 години. Факт е, че той на процедура е съвсем на същата възраст като тяхното дете Арчи. Херцозите на Съсекс откровено се надяват, че братовчедите ще се сприятеляват, пораствайки още малко.

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР