Въпреки факта, че херцогът и херцогинята на Съсекс са под

...
Въпреки факта, че херцогът и херцогинята на Съсекс са под
Коментари Харесай

Паднаха големи тайни, свързани с принц Хари и Мегън Маркъл!

Въпреки обстоятелството, че херцогът и херцогинята на Съсекс са под натиска на голям брой протоколи и правила, които лимитират тяхното държание, преди всичко, те са хора като всички нас, пише  jenata.blitz.bg.

Всички обаче недоумяваха за какво членовете на кралското семейство се държат от време на време необичайно. Мистерията към дейностите им стартира няколко месеца преди сватбата им и по-специално през декември предходната година. 



Тогава двамата отидоха в Ница за новогодишните празници. Но… летейки в икономическата класа на аероплан на самолетната компания British Airways.

Хари и Меган седнаха в задната част на самолета, в региона на тоалетните кабини, само че Мегън нямаше шанс с това място - тя седеше на междинната от общо трите седалки.

Едва в този момент обаче се разбра, че двамата са го създали, тъй като не са желали да харчат непотребни пари или пък да парадират с състояние.



Като цяло, 2017 година беше изключително мъчно за двойката. Те бяха непрекъснато следени от медиите. Под лупа бе всяка тяхна стъпка. Типичен образец за това бе историята с продажбата на колата на принц Хари. Според някои изявления той желал да смени спортната си кола с по-семеен модел.

Между другото, в случай че двамата с Меган имат деца, те ще носят в името си купата на " Съсекс ", до момента в който децата на Кейт Мидълтън и Принц Уилям са с купите на " Кеймбридж ".  
 





 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР