Въпреки факта, че Брадли Купър печели милиони долари и вече

...
Въпреки факта, че Брадли Купър печели милиони долари и вече
Коментари Харесай

Брадли Купър разкрива защо все още живее с майка си Тази история ме трогва до сълзи.

Въпреки обстоятелството, че Брадли Купър печели милиони долари и към този момент е на 48 години, той към момента живее с майка си. Причината за това е покруса в фамилията. Но артистът е късметлия, тъй като има страхотна майка и се радваме, че връзката им става все по-здрава с всеки минал ден.

Благодарение на майка си той се интересува от развлекателната промишленост

Когато Купър беше дете, татко му, Чарлз Купър, беше борсов брокер, а майка му, Глория Компано, беше представител за филиала на NBC в Пенсилвания. Примерът на майка му въодушевява момчето толкоз доста, че младият Брадли даже получава работа във Philadelphia Daily News, до момента в който е в гимназията.

Баща му имаше рак на белия дроб

Когато татко му беше диагностициран с рак на белия дроб, артистът незабавно се реалокира в дома на родителите си. Той реши да си вземе отмора от фотосите, с цел да прекара повече време с татко си.

Брадли направи всичко допустимо, с цел да избави живота на родителя си, само че нищо не оказа помощ. Това тестване обаче сплоти фамилията им. „ Благодарение на татко ми още веднъж станахме доста близки. Дори не можех да си помисля, че ще се случи по този метод “, сподели артистът.

Майка му тежко одобри загубата на брачна половинка си.

След 5 месеца бащата на Брадли умря. Родителите му били доста близки, по тази причина Глория била съкрушена от загубата на обичан човек. И Брадли взе решението, което смяташе за най-правилното в тази обстановка: предложения майка си да живее в къщата му в Лос Анджелис.

Брадли обича да прекарва времето си с майка си

Актьорът искрено приказва за връзката с майка си и тяхното взаимно съгласие в действителност може единствено да завижда. „ Имаме потребност един от различен. Не ме разбирай неправилно. Ние имаме своите компликации. Аз не пребивавам в голямо имение, само че тя живее в къща за посетители – живее в прилежащата стая. Но да ти кажа, тя е ужасно момиче.

Излизаме дружно и тя знае по какъв начин да се приспособява към разнообразни обстановки. И в случай че беше друго, нямаше да можем да се разбираме под един покрив “, показа артистът.

Приятелката на Купър откри общ език с майка му

Според слуховете Брадли Купър и Ирина Шейк са се разделили поради майка му, само че това безусловно не е правилно. Шейк имаше отлични връзки с майката на Купър, даже щяха да отидат дружно на отмора. В момента Брадли и Ирина още веднъж се събраха, а кой знае какви вести ни чакат в близко бъдеще.

Брадли и майка му са доста близки

Купър и майка му не престават да живеят дружно, макар обстоятелството, че са минали 12 години от гибелта на татко му. Обичат се и се поддържат. И макар че Глория загуби обичания си брачен партньор, в живота й остана обичаният й наследник, който прави всичко, с цел да се помири със загубата си и да продължи да живее пълностоен живот.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР