Въпреки факта, че Авраам е женен мъж, той е имал

...
Въпреки факта, че Авраам е женен мъж, той е имал
Коментари Харесай

Екшън: Разгневена съпруга нахлу на сватбата на мъжа си с любовницата му ВИДЕО

Въпреки обстоятелството, че Авраам е женен мъж, той е имал връзка с младо момиче от прилежащ град от няколко месеца. Отношенията стигнали до такава степен, че двойката решила да ги направи публични. В същото време той не желал да се развежда, по тази причина в уречения ден споделил на брачната половинка си, че отива по работа и в действителност отишъл на сватбата си. Първоначално брачната половинка не подозирала нищо, само че съседите й отворили очите за протичащото се.

Преди да замине, Авраам заради някаква причина разказал на съседа си за проектите си. Така слуховете достигнали до жена му. Жената си събрала нещата, взела детето и тръгнала да търси мъжа си.

В прилежащия град тя незабавно отишла в църквата и, влизайки, се уверила, че съседите споделят истината: нейният брачен партньор стоял пред олтара с младоженка. Африканката не скрила страстите си, непосредствено в храма тя направила скандал, който бил запечатан на видео.



Съпругът просто се обърнал, до момента в който другите се опитвали да успокоят излъганата брачна половинка. Очевидно обстановката не го тормозила изключително, само че това не би трябвало да е по този начин, тъй като според замбийското законодателство, той е изправен пред наказване от до седем години затвор за многоженство.

Едва ли Авраам ще реализира състрадание от съдията, тъй като има три деца от първата си брачна половинка и новата булка знаела всичко това. Нещо повече, тя поела сама всички разноски за церемонията.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР