Въпреки дъждовното време, в двора на СУ Пейо Яворов кипи

...
Въпреки дъждовното време, в двора на СУ Пейо Яворов кипи
Коментари Харесай

Въпреки дъжда в двора на Пейо Яворов кипи ремонт

Въпреки дъждовното време, в двора на СУ " Пейо Яворов " кипи ремонт, и то през уикенда. Майстори циментират каменната ограда на школото, видя кореспондент на " Марица ". Работим през почивните дни, с цел да не пречим през седмицата, когато върви образователния развой. А и да не прашим, когато тук има доста деца, изясни един от майсторите за какво работят в събота и неделя.

Директорът на учебното заведение Сашка Кръстева съобщи, че ремонтът на оградата започва през зимата, тъй като чак в този момент община Пловдив е отпуснала дълго чаканите целеви 15 хиляди лева Въпреки неприятните метеорологични условия зидът би трябвало да се оправи, тъй като тук-там е пропукан и рисков.

Със средства от бюджета на учебното заведение пък се подменят 17 порти на класни стаи, сменя се и паркетът в 3 от тях.

Г-жа Кръстева е дала поръчка в Министерство на образованието за други 80 хиляди лева Ако парите се провиснал, 30 хиляди ще се вложат за дотъкмяване на оградата, защото общинските 15 хиляди не са задоволителни. Останалите 50 хиляди лева са нужни за асфалтиране на двора и реорганизация на игрищата за волейбол и баскетбол.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР