Въпреки дъждовното време, обхванало страната, повече от 50 тенисисти дойдоха

...
Въпреки дъждовното време, обхванало страната, повече от 50 тенисисти дойдоха
Коментари Харесай

Шампион по борба грабна трофей на тенис

Въпреки дъждовното време, обхванало страната, повече от 50 тенисисти пристигнаха да покажат уменията си на следващия шампионат от календара на НТЛ. На кортовете на Търговска колегия „ Августа Траяна “ в Стара Загора те поздравиха и юбиляра Ангел Бабанов (бивш европейски първенец по борба) и сегашен тенис деец. В календара на подкрепяната от Спиди Национална Тенис Лига този шампионат бе с особенно значим акцент - един от непрекъснатите участници и обичащ доста тениса състезател влезе в по-горна възрастова група “seniors” в тениса. И Ангел не се посрами - освен съумя да завоюва първото място и подвигна купата на спечелилия, само че и почерпи всички свои другари, пристигнали да го поздравят на корта.

В събота времето бе благосклонно, а в неделя прозорливите домакини изненадаха проливния дъжд, като осигуриха изиграването на финалите на закрито в комплекса.

Победители в шампионата станаха Даниел Боянов - до 40 год., Пейчо Пейчев - 40+, Ангел Бабанов - 55+ и двойки: Станислав Манолов и Даниел Колев.

Следващата демонстрация в календара на НТЛ е вечерният шампионат на 26-28 юли на кортовете на Търговска колегия “Санта Марина” Созопол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР