Въпреки дъждовното време хиляди хора се включиха в благотворителната кампания

...
Въпреки дъждовното време хиляди хора се включиха в благотворителната кампания
Коментари Харесай

ГЕРБ-Варна подкрепи благотворителната кампания Аз вярвам и помагам

Въпреки дъждовното време хиляди хора се включиха в благотворителната акция на съдружие " Аз имам вяра и оказвам помощ ". Членове и симпатизанти на районните структури на ГЕРБ-Варна също предадоха събираните през последната година капачки, а представители на Младежи ГЕРБ бяха измежду доброволците, взели участие в организацията на огромното събитие в центъра на Варна. Кметът на морската столица Иван Портних персонално поддържа акцията и поздрави нейния основател Владислав Николов за положителната идея, към която се сплотиха толкоз доста хора от цялата страна.

Със средства от капачките, които ще бъдат предадени за преработване, ще се закупи скъпоструваща здравна инсталация в помощ на грижите за новородените деца в СБАГАЛ " Проф. Д-р Димитър Стаматов “ във Варна, а за МБАЛ " Св. Анна “ ще се обезпечи инсталация за потребностите на детската хирургия.

Десетки чували с капачки съумяха да съберат Младежи ГЕРБ. 125 кг капачки съобщи организацията на ГЕРБ-Владиславово с началник Николай Костадинов, който е и кмет на регион " Владислав Варненчик ". Заедно с общинските съветници Станислав Иванов и Калина Пеева кметът на регион " Младост " Христо Христов, който оглавява ГЕРБ-Младост, персонално съобщи събраните от районната партийна организация капачки.

Чрез акцията " Аз имам вяра и оказвам помощ " за втора поредна година голям брой организации и фамилии дружно с децата си станаха съпричастни на благородната концепция.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР