Въпреки че звучи странно, сексът е нещо трудно за доста

...
Въпреки че звучи странно, сексът е нещо трудно за доста
Коментари Харесай

Вижте няколко причини за липса на наслада от секса

Въпреки че звучи необичайно, сексът е нещо мъчно за много хора. Всъщност има доста фактори, които могат да повлияят интимните контакти да бъдат в действителност приятни. Такъв е казусът с тези, които са наранени от високите равнища на стрес в всекидневието или някои комплекси.
Ако смятате, че това може да е вашият случай, ето 6-те най-чести аргументи, заради които не ви харесва сексът с колегата ви. Обърнете внимание и откакто ги идентифицирате, фокусирайте се да работите върху тях, с цел да възстановите пристрастеността си.

1. Притеснение да се харесате на колегата
Може би чувствате напън да задоволите колегата си, тъй че се стресирате и не можете да се отпуснете. Поради това забравяте, че вашата възбуденост и наслаждение са също толкоз значими, колкото тези на другия човек и те заслужават същата отдаденост. От друга страна, може да желаете да извършите нещо в леглото, с цел да разпалите пристрастеността, само че не смеете да го изразите пред колегата си от боязън да не бъдете отхвърлени. Във всеки случай не изпълнявате желанията си и това ви кара да чувствате стрес. За да се насладите изцяло на секса, първо би трябвало да се отпуснете. Затова е по-добре да оставите табутата зад тила си, да избягвате напрежението и напрежението и да се отдадете напълно на удоволствието и на двамата. Освен това не забравяйте, че връзката е доста значима в една връзка.

2. Някои комплекси
Друга причина да не се наслаждавате на секса може да са комплексите, които изпитвате. Може би има избрани елементи от тялото ви, които не харесвате и се пробвате да избягвате да бъдат докосвани или даже се стремит да ги прикриете, с цел да не се виждат. Как да се увлечете от удоволствието, в случай че не можете да се отпуснете? Затова е най-добре да оставите зад тила си всевъзможни комплекси и да избягвате напрежението или безпокойството, които могат да повлияят на секса. Да живееш сега, без да мислиш прекалено много, може да бъде добра тактика за цялостно наслаждение от секса.

3. Вагинална сухота
Изправени пред този постоянно срещан проблем, използвайте лубриканти или гелове, които оказват помощ по време на акт. Много дами, макар че се усещат възбудени, имат вагинална сухота. Въпреки че е обикновено на избрани стадии, изключително по време на менопауза или кърмене, това положение може да направи половия акт мъчителен и също по този начин да аргументи обилни уринарни признаци. За да се предотврати тази обстановка, има лубриканти, които могат да оказват помощ за поддържане на приемливи полови връзки. Опитайте тези, които са на водна основа и не съдържат глицерин, с цел да не се получава раздразнение.

4. Мания за постигане на оргазъм
Много пъти манията за постигане на кулминационната точка е толкоз огромна, че се основава циничен кръг, в който стресът от достигането му води тъкмо до неговото попречване. Наистина е належащо да разберете, че сексът предлага доста повече удоволствия, които може да ви липсват, в случай че сте захласнати от оргазма.

5. Проблеми с вагинизма
Вагинизмът е женски полов проблем, характеризиращ се с несъзнателно стесняване на тазовите мускули, които обкръжават влагалището. Следователно то може да стане прекомерно тясно, причинявайки болежка по време на сексуален акт. Лечението на това положение се концентрира главно върху ръководството на възприятията към секса и някои извършения за последователно приучване към проникването. Освен това се предлага да практикувате някои техники за релаксация и извършения за подсилване на тазовото дъно.

6. Женска аноргазмия
Това е различен полов проблем, който ви пречи да се наслаждавате на секса. Въпреки стимулацията и съществуването на полово предпочитание дамата не може да доближи оргазъм. Въпреки че може да се дължи на стадии като менопаузата, аноргазмията може да бъде нещо доста по-сложно. Наистина има както физически, по този начин и психически аргументи, които би трябвало да се лекуват, с цел да се избегнат проблеми във връзката и здравето като цяло. Затова е най-добре да ги идентифицирате и атакувате. Освен това е значимо да се научите да разбирате тялото си и да търсите разнообразни типове полова стимулация. Както видяхте, множеството от аргументите да не се наслаждавате на секса са свързани по някакъв метод със напрежението. Поради тази причина, без значение дали говорите с колегата си или стартирате полова терапия, задачата ще бъде да премахнете задръжките и да се отпуснете.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР