Въпреки, че за кратко се опита да започне нова връзка

...
Въпреки, че за кратко се опита да започне нова връзка
Коментари Харесай

Дойде му нов акъл: Кание Уест таи надежда да се събере с Кардашиян

Въпреки, че за малко се опита да стартира нова връзка с Ирина Шейк, Кание Уест наподобява продължава да се надява да си върне Ким Кардашиян назад.

Във видео с молитва по случай Деня на благодарността той призна, че е направил доста неточности и е наранил фамилията си, само че е подготвен да направи всичко, с цел да си върне това, което е изгубил.

Кание споделя, че алкохолът му е повлиял, а медикаментите, които той приемал за проблемите си с душeвността, са създали нещата по-зле.

" Медикаментите ме направиха предразположен на епизоди, които фамилията, брачната половинка ми и почитателите ми трябваше да търпят. Жена ми не искаше да нося алената шапка. Като добра брачна половинка тя искаше да защищити мен и фамилията ни. Аз направих фамилията ни цел като не се съгласих с Холивудските политически настройки и това афектира брака ни ", разяснява Уест.
свързани новини3061на 08.11.2021
Междувременно към този момент няма подозрение, че Ким Кардашиян е траяла напред с Пийт Дейвидсън. Неведнъж те бяха заснемани дружно през последните седмици, а околните им удостоверяват връзката им, написа " МисБлуум ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР