Въпреки че яде шамари от жената на дъртия си любовник,

...
Въпреки че яде шамари от жената на дъртия си любовник,
Коментари Харесай

Богат ухажор къпе Мис Силикон в петзвезден лукс, тя му се отплаща позирайки без дрехи

Въпреки че яде плесници от дамата на дъртия си ухажор, силиконката Виктория Петрова продължава да се вижда с него.

Двамата са прекарали цяла седмица във Варна, във ВИП жилището на Гранд хотел „ Лондон “. Проверка в уеб страницата на най-скъпарския  хотел, в сърцето на морската столица демонстрира, че чичката се е бръкнал най-малко по 450 лв. на вечер, с цел да обезпечи звезден разкош за дребната си хитруша.

В подмяна на това, Вики театралничи пред камерата на телефона му в нищожно боди на спалнята в хотелския апартамент. За продължението можем единствено да се досещаме.

Явно влюбеният любовник следва младата си държанка по петите из цялото родно Черноморие, където тя  има професионални задължения. Според клюкари двойката е била видяна дружно в Св. Влас, на конкурс, в който Вики е журирала, написа BLife.

Преди месец, когато Виктория схванала, че индивидът до нея е женен поставила завършек на връзката. Малко по-късно, ревностната брачна половинка открива моделката в личното й студио за хубост, в центъра на София,  и я атакува с плесници. Пред близки Виктория споделя, че ще съди рогоноската, само че е решила на инат да продължи връзката си с чичко-паричко. Била подготвена да го разведе, с цел да отмъсти за позора, на който била подложена от лелката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР