Въпреки че я бяхме отписали, зимата си се върна, макар

...
Въпреки че я бяхме отписали, зимата си се върна, макар
Коментари Харесай

Кристиан Кирилов калява мускулесто тяло в снега, заведе Джулия на почивка в планината

Въпреки че я бяхме отписали, зимата си се върна, въпреки и чак през февруари. Докато някои известни българи събират другоземен загар по отдалечени на хиляди километри от тук острови, други избраха уюта на зимата и родните зимни курорти. Като да вземем за пример звездата от уеб сериала VIRAL Кристиан Кирилов и неговата половинка, поп-фолк певицата Джулия.

Виж още: Перфектните сътрудници и в живота, и на сцена! Кристиан и Джулия и тяхната вълшебна 2019 година!

Двамата са в някои от стотиците СПА хотели у нас, където съчетават приятното с потребното. И под потребното имаме поради каляването на Кристиан със сняг. 

Виж още: Истинска обич и привличане години след началото на връзката? Ето каква е формулата за Теа и Наум

Във видеото нагоре може да видите по какъв начин мускулестия инфлуенсър си втрива сняг в тялото, като в това време е по бански.

Виж още: Глория сподели тяло на модел, откри ново занимание на Малдивите

Впрочем каляването със сняг или така наречен моржуване е доста публикувано измежду северните нации. Научно потвърдено е, че оказва помощ за укрепването на здравето, повишавайки имунитета.

Виж още: Азис описа тежката си орис на целия свят, почнал работа на 10 години

Естествено в хотела с Кристиан е и брачната половинка му Джулия, с която обаче нямат общи фотоси по профилите си, само че пък имат много story-та от джакузита, басейни и други приятни през зимата процедури.

Впрочем Джулия напоследък не е доста дейна в Instagram, само че това се дължи на обстоятелството, че приготвя следващия шлагер, с който ще зарадва почитателите на жанра. За задачата тя заляга крепко и на трениравките във фитнес залата:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР