Въпреки че взаимоотношенията с партньора ви може да ви изглеждат

...
Въпреки че взаимоотношенията с партньора ви може да ви изглеждат
Коментари Харесай

Какво разкрива начинът, по който се гушкате нощем

Въпреки че взаимоотношенията с колегата ви може да ви наподобяват безметежни и съвършени на пръв взор, фактът, че той спи прекомерно постоянно с тил към вас да вземем за пример, може да разкрие нещо напълно друго. Не е загадка, че езикът на тялото може да ни каже доста неща за даден човек и неговото отношение към нас. В тази връзка специалистите са безапелационни, че и позицията, която двамата сътрудници най-често избират в леглото, до момента в който спят, и методът, по който се сгушват един в различен, може да разкрие доста за характера на техните същински взаимоотношения и усеща.

Поза Лъжичка

Той е зад теб, телата ви са долепени едно до друго, дупето ти е компактно прилепнало към неговия дребен другар, а ръцете му имат свободата да допират всяко кътче от тялото ти. Той обожава възприятието от допира на всяка ваша извивка, а това е добър индикатор, че либидото му е високо. Влюбените, които обичат тази позиция, се усещат в цялостна естетика и единство един до различен. Те обичат да носят идентични облекла, да вършат и да се въодушевяват от едни и същи неща, те са като двете половинки на едно цяло.

Нейната глава е върху неговите гърди

Тази спяща позиция може да приказва единствено за едно-единствено нещо – дамата се усеща безусловно сигурна и умерено в обятията и ръцете на обичания си. Този вид дами са уверени, че постоянно могат да разчитат на своя сътрудник в сложен миг, както във физически, по този начин и в прочувствен аспект.

С тил един към различен

Тази позиция отразява взаимно почитание и зачитането на правото на персонално пространство на другия. Всеки от сътрудниците е заел поза, в която се усеща комфортно и удобно, давайки опция и на индивида до себе си да се усеща удобно.

Преплетени крайници

Макар че вие и вашият сътрудник си давате свободата на персоналното пространство, въпреки всичко и двамата имате потребност да чувствате близостта на колегата си.

Прегръдка лице в лице

Тази позиция значи, че на процедура вие сте " един в различен ". Двойки, които обичат да спят по този метод, не пропущат нищо от живота на индивида до себе си, както и от опцията да споделят с него всяко свое възприятие, мисъл и прекарване.

Ръката на единия сътрудник е върху гърба на другия

Партньорът, който е увил ръка към обърналия му тил сътрудник, има потребност от поддръжка. Чувства се подценен и се нуждае от опората на колегата си.

На другата страна на леглото

Ако забележите, че сътрудникът ви все по-често избира да ви обръща тил и да спи съвсем на края на леглото, оптимално най-далеч от вас, това може да значи, че не се усеща удобно във вашето обграждане. Такава позиция е явен сигнал за съществуването на някакъв проблем във връзката ви. От друга страна обаче, в случай че такава позиция е изцяло нормална, то тя може да значи единствено, че сте уверени във връзката си и не изисквате един от различен " споделено пространство ".

Държейки се за ръце

Тази спяща позиция разкрива за двамата, че желаят да останат вечно свързани. Става въпрос за нуждата от чувството за сигурност, че се държат един за различен. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР