Въпреки че всеки си има мнение по въпроса кой е

...
Въпреки че всеки си има мнение по въпроса кой е
Коментари Харесай

The Last Dance, Майкъл Джордан, Netflix, ESPN и кога ще видим документалният филм за баскетболиста

Въпреки че всеки си има мнение по въпроса кой е най-великият баскетболист, сигурни сме, че ще съберем болшинство в поддръжка на Майкъл Джордан.

Въздушния, както е прочут Джордан, е правил забележителни неща на корта, с тях точно си завоюва и славата на най-хубавия.

Като негови почитатели нямаме самообладание да изгледаме всяка една минута от документалния филм The Last Dance.

В цели 10 епизода са събрани най-хубавите години на Майкъл Джордан, в които съумя да изведе Чикаго Булс до няколко трофеи. Още по-хубавото е, че той ще има интензивно присъединяване във всеки епизод и ще споделя неща, които до този миг никой не е чувал.

А към този момент подскачаме и до небето от новината, че ESPN и Netflix са решили да реалокират премиерата на The Last Dance с няколко месеца по-рано.

По проект трябваше да забележим документалния филм на Майкъл Джордан при започване на лятото, само че поради пандемията и неналичието на спортни събития е решено, че в този момент му е времето.

Така The Last Dance ще започва на 19 април и ще завърши на 17 май. Планът е всяка неделя в този интервал да бъдат пускани по два епизода. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР