Въпреки, че все още не са свършили последните мачове от

...
Въпреки, че все още не са свършили последните мачове от
Коментари Харесай

Ясни са съперниците на България за втората фаза на СП в София

Въпреки, че към момента не са свършили последните мачове от първата фаза на Световното състезание по волейбол за мъже в Италия и България, станаха ясни противниците на България за втората фаза на Мондиал 2018.
 България - Полша @@@

Независимо от това, по какъв начин ще приключи мачът сред българските " лъвове " и настоящия първенец Полша, който се играе сега във Варна, България ще попадне в Група G на втората фаза на шампионата дружно със Съединени американски щати, Иран и Канада. Американците станаха безапелационни спечелили в Група С с 5 победи от 5 мача и 13 точки. " Персите " приключиха с 4 победи, 1 загуба и 11 точки в Група D и без значение от изхода на България - Полша, те ще бъдат в този поток. Канада пък остана 4-а в Група В, която се игра в Русе, откакто загуби довечера от Франция с 1:3 и приключи с 3 победи, 2 загуби и 9 точки.

Важно е да се означи, че всички тима влизат във втората фаза на шампионата на планетата с безусловно всички индикатори от първата - победи, загуби, точки, геймово и точково съответствие.
 България - Полша @@@

Мачовете от Група G ще се играят в зала " Арена Армеец " в София от петък до неделя (21-и до 23-и септември). Със сигурност срещите на България ще бъдат втори от дневната стратегия от 20,40 часа. Точният ред и стратегия в групата ще станат ясни по-късно довечера.

Група G от втората фаза на Световното състезание:
Съединени американски щати
Иран
БЪЛГАРИЯ
Канада
Гледайте Световното състезание по волейбол онлайн в Sportal.bg - ТУК!!!

Двубоят ще може да гледате онлайн в Sportal.bg - ТУК!


ГЛЕДАЙТЕ онлайн мача - БЪЛГАРИЯ - ПОЛША - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР