Въпреки че все още не е уточнил всички подробности по

...
Въпреки че все още не е уточнил всички подробности по
Коментари Харесай

Джошуа мисли за Фюри. Иска мач с него във Великобритания

Въпреки че към момента не е прецизирал всички детайлности по идната си среща със наложителния кандидат за купата в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF) Кубрат Пулев, първенецът Антъни Джошуа към този момент обмисля нов мач.

Пред английското издание " Сън " той съобщи, че има желание да се качи на кръга против Тайсън Фюри, освен това държи срещата да е във Англия - родната страна и на двамата боксьори.

Условия несъмнено не липсват. Първо Фюри би трябвало да победи първенеца на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър в реванша на 22 февруари, а Джошуа да се оправи с Пулев. Тогава двамата британци могат да се изправят един против различен в мач, който ще сплоти всички трофеи в тежка категория в бокса.
Уайлдър и Фюри дадоха обещание нокаути в реванша "Ще му откъсна главата на 22 февруари ", закани се първенецът на WBC
" Мисля, че подобен мач би трябвало да се организира във Англия. Но не зная кое оборудване може да побере този мега конфликт. Винаги споделям, че желая Фюри да победи, тъй като желая да се удрям с него. Ако подобен мач се организира в Америка, тогава дано Уайлдър да победи и ще го организираме там. Има повече логичност в това британец да се изправи против американец в Съединени американски щати, само че британец против британец... би трябвало да е тук ", разсъждава Джошуа.

Снимка: Instagram

Самият Фюри разяснява, че почтена сцена на мач за обединяване на купите би бил Лас Вегас.

" Ако Фюри желае да се изправи против мен в Лас Вегас, ще би трябвало да преговаряме. За мен е по-логично хазаин да е Лондон или Манчестър ", добави Джошуа.

Преди дни промоутърът на Джошуа Еди Хърн съобщи, че има оферта за подобен мач от Саудитска Арабия и тя е на стойност 150 млн. паунда.

Снимка: Reuters

" Стремя се към подобен мач. Иска ми се да бъда безспорен първенец, само че този развой е дълъг. Ако стане, добре. Ако не стане - ще знам, че съм направил всичко по силите си. Това е боксът. Трябва и да спечелвам пари от него, тъй като има хора, за които да се грижа, желая да вложа и в благотворителни дела. Не мога да върша друго. Решил съм да се занимавам с това, единствено това мога " разсъждава Джошуа.

Британецът дава преимущество на своя съотечественик в мача Фюри - Уайлдър, който ще се организира на 22 февруари.

" Фюри ще победи. Предишния път беше много близо и не мисля, че ще сбърка още веднъж. Завършиха наедно, беше много оспорвано, само че се надявам, че Фюри ще оправи тази неточност ", безапелационен е първенецът.
Нов вид: Пулев-Джошуа в средата на юни на стадиона на " Арсенал " Двете страни би трябвало да се схванат до 14 февруари
Щабът на Джошуа сега договаря с представители на Пулев. Двамата би трябвало да разгласят къде ще се организира срещата посред им до 14 февруари. Два са главните разновидности за място на събитието, които се спрягат в медиите - стадионът на " Тотнъм " и стадионът на " Арсенал ". Най-вероятно мачът ще се организира през юни 2020 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР