Въпреки че вече не е част от „Вирджиния Рекърдс“, Жана

...
Въпреки че вече не е част от „Вирджиния Рекърдс“, Жана
Коментари Харесай

Жана Бергендорф: Лео ме съди за домашно насилие

Въпреки че към този момент не е част от „ Вирджиния Рекърдс “, Жана Бергендорф продължава да се радва на участия, като към този момент обикаля клубовете дружно с бенд. Работи и с управител, който й обезпечава задължения. Певицата има непрестанен контакт с музиканти и композитори, тъй че дума не може да става за нейното „ залязване “, научи HotArena.

Със Саня Армутлиева Жана твърди, че са се разделили в съвършени връзки. „ Виждаме се от време на време, смеем се на отминалите времена. Не сме се карали, както всички настояват “, отсича изпълнителката за някогашната си шефка в изявление за „ България Днес “.

Бергендорф прибавя, че на продуцентката най-вероятно не й е понесло това, че е прекомерно свободна и не влиза в никакви рамки.

„ Не й се дразня, тя ми е дала доста в професионален и персонален проект. Права е за себе си, щом взе такова решение. Давам си сметка, че съм много рисков, отнесен и неизпълнителен човек. Закъснявам, не помня, разсеяна съм. Саня не понася подобен вид държание “, безапелационна е Жана.

Изпълнителката на „ Самурай “ е разочарована от мизерното възнаграждение, което получава изкуството в България и ще опита да пробие в чужбина и да се махне от тук.

От музикалните среди е запазила другарство само с Моисей, с който работиха дружно за „ Верджиния Рекърдс “.

За някогашния си Лео, Жана описа, че й е завел дело за домашно принуждение. Докато са били дружно, той я е лъгал, че я обича и това най-вече я е наранило. За бащата на детето си – Стефан, Берфендорф към момента твърди, че той е бил дребното, които не са я изоставили в сложните моменти. Винаги й е бил постоянна опора в живота.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР