Въпреки че вчера Световната здравна организация се обяви против подобна

...
Въпреки че вчера Световната здравна организация се обяви против подобна
Коментари Харесай

Китай ще опита смесване на ваксини за постигане на по-голяма ефективност

Въпреки че през вчерашния ден Световната здравна организация се разгласи срещу сходна процедура Китай заяви, че обмисля смесването на разнообразни типове ваксини против COVID-19 за реализиране на по-голяма успеваемост. Според управляващите в страната настоящето деяние на някои препарати е незадоволително, съобщи Ройтерс.

Има данни, че китайските ваксини имат по-ниска успеваемост спрямо продуктите на Pfizer и Moderna. Техният плюс е че имат по-ниска температура на предпазване.

Според китайските управляващи сходни ограничения като ваксиниране с друг вид ваксини може да „ усъвършенства “ процеса на имунизиране, в това число смяната в броя на дозите.

Досега в китайските лаборатории са създадени 4 ваксини, които са утвърдени за социална приложимост. По източници от страната до края на 2021  година ще бъдат създадени 3 милиарда броя от тях.

Клинични тествания на китайската ваксина Синовак демонстрират 50% успеваемост в Бразилия и 84% в Турция. Междинните резултати на имунизацията Синофарм демонстрират към 75% успеваемост.

Към момента в Китай има сложени 11 ваксини на 100 души, само че там има доста малко случаи, заради което проучването на имунизацията е затруднено.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР