Въпреки че вчера от „На кафе” обявиха, че в следващите

...
Въпреки че вчера от „На кафе” обявиха, че в следващите
Коментари Харесай

Гала води от хола си, за да спаси На кафе

Въпреки че през вчерашния ден от „ На кафе” оповестиха, че в идващите дни ще излъчват единствено повторения поради изолацията само че водещите поради ковид на Гала, през днешния ден предаването стартира онлайн от домовете им . Присъстваха и двете синоптички-Гергана Малкоданска, която предходната седмица бе диагностицирана с китайската болест и Никол Станкулова, макар че по принцип те двете се редуват в ефира на „ На кафе”.



Гала разгласи, че се лекува с чайчета и мед от Стефан, а най-лошото сега е мощното главоболие, което я изтезава още от началото на седмицата. Въпреки него тя се усеща относително добре и откри предаването както нормално тъкмо в 9.30 часа. Явно вчерашното предаване, което бе повтаряне, е било с доста невисок рейтинг и от Нова телевизия се решили да спрат със старите издания, като се опрат на новите технологии. "На кафе " от години има проблеми с гледаемостта и непрестанно се приказва за свалянето му, по тази причина този път продуцентите са решили да не рискуват и да продължат да се излъчват, макар заболяването на водещата.

Преди близо три години Гала водеше безусловно от леглото на дома си няколко издания на „ На кафе”, само че през днешния ден бе седнала в хола си, а покрай нея бе и Стефан, който се грижи за болната си обичана.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР