Въпреки че вчера Европейската прокуратура в София обяви, че е

...
Въпреки че вчера Европейската прокуратура в София обяви, че е
Коментари Харесай

Наглост: Арестуваният БСП кмет на Генерал Тошево иска трети мандат

Въпреки че през вчерашния ден Европейската прокуратура в София разгласи, че е арестувала кмета на Генерал Тошево Валентин Димитров (БСП), социалистът най-вероятно още веднъж ще е претендент за поста и ще се бори за трети мандат отпред на града. Това се разбра от изявление пред „ Нова телевизия “ на ръководителя на Общинския съвет на Генерал Тошево и член на Българска социалистическа партия Яна Бонева.

Според общински съветници в града задържането на Димитров е политическа поръчка. По думите им тя идва в най-подходящото време – малко повече от 2 месеца преди локалните избори.

Реклама

Арестът на кмета е осъществен в границите на следствие за машинация със дотации по план за повишение на енергийната успеваемост на обществени жилища. Според Яна Бонева обаче не е имало обиски или претърсвания в общината.

„ Сякаш се намираме на сцената на огромен спектакъл, а представлението е „ Местни избори 2023″. Всички планове са изпълнени, жителите са удовлетворени от направеното “, съобщи тя, след което добави, че Димитров ще бъде повдигнат от Българска социалистическа партия за трети мандат.

По думите ѝ през днешния ден е проведен митинг в поддръжка на арестувания кмет на Генерал Тошево.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР