Въпреки, че в първите си стъпки рапърите Мишо Шамара, Криско

...
Въпреки, че в първите си стъпки рапърите Мишо Шамара, Криско
Коментари Харесай

Мишо Шамара изригна срещу 100 Кила: Да направи дует с Цеца

Въпреки, че в първите си стъпки рапърите Мишо Шамара, Криско и 100 Кила имат общи части, с днешна дата конкуренцията сред двамата е на педал.

Желанието им за първи места в музикалните ранглисти е реализирано от съперниците. Които по този начин и не съумяха да завоюват превъзходство на другия.

Тези дни пък Мишо Шамара, който сега си е в България, захапа и двамата в изострен коментар във връзка настоящото им творчество.

На въпроса какво мисли за новото потомство реализатори като Криско и 100 Кила, Шамара отсече:

„ Дойдох тук и внезапно видях едни нови звезди. Всичко ми звучи като румънско диско. Чух някаква чалга, която звучеше повече като рап, в сравнение с песните на тези, които парадират, че вършат рап.

Последната ария на 100 Кила е заплашителен кючек. Изключително доста скърбя, че мои наследници, които съм ги учил да вършат музика, поради това, че нямат контакт с мен, вършат кючеци и щракат с пръсти. Очаквам да запишат ария с Цеца.
Няма неприятно в кючеците, да напишат, че са такива реализатори, тъй като другояче излагат всички останали в сектора “, беше споделил преди време Мишо Шамара – създателят на българската хип-хоп музика в България.

Любопитно е по какъв начин ли ще отвърне на нападките 100 Кила, който също е прочут с това, че не си поплюва.

Източник: злословия.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР