Въпреки че в най-новия си филм Адам Драйвър влиза в

...
Въпреки че в най-новия си филм Адам Драйвър влиза в
Коментари Харесай

Защо не позволиха на Адам Драйвър да кара Ферари във филма Ferrari?

Въпреки че в най-новия си филм Адам Драйвър влиза в ролята на Енцо Ферари - италианският създател на автомобилния производител Ferrari - на артиста не е било разрешено да кара нито един от едноименните спортни коли.

Биографичният филм, озаглавен " Ferrari ", споделя за живота на автомобилния играч. Действието в сюжета се концентрира върху 1957 година - годината, когато Енцо се бори да резервира компанията си, сблъсква се с проблеми в персоналния си живот и се бори с локалния си противник Мазерати за превъзходство на пистата.

Във кино лентата, режисиран от ветерана Майкъл Ман, са включени изпълнени с адреналин подиуми с алените спортни коли. Звездата на продукцията обаче не е била позволена зад кормилото на нито един от тях.

" Те бяха най-страшните неща на снимачната площадка, само че не ми разрешиха да карам колите по застрахователни аргументи ", споделя Драйвър, представен от " Ройтерс ".

Макар че на него не му е разрешено да се качи във Ferrari, един от неговите сътрудници - Патрик Демпси, съумява да седне зад кормилото на точни копия на емблематичните коли. Те са известни с отворения си покрив, който не обезпечава никаква отбрана на изложените на риск водачи.

" Беше много страшо. Когато караш съвременен автомобил, имаш така наречен защитна клетка, само че при тези коли нямаше такава ", споделя Демпси.

Освен че построява точни копия на колите, режисьорът Ман се грижи и за достоверните звуци във кино лентата си. Той записва шумовете на истинските коли, в това число на остаряло спортно Maserati, благосъстоятелност на Ник Мейсън - барабанист на рок групата Pink Floyd.

" Няма нищо сходно на него. Те са красиви, заплашителни и много диви ", споделя Ман.

" Ferrari " е един от 23-те кино лентата, които се състезават за влиятелната премия " Златен лъв " на кинофестивала във Венеция, който продължава до 9 септември. Адам Драйвър е един от дребното звезди, които участват на събитието на фона на продължаващата стачка на актьорите и сценаристите в Холивуд.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР