Въпреки че в началото на 2019 г. всички залагаха, че

...
Въпреки че в началото на 2019 г. всички залагаха, че
Коментари Харесай

Huawei, Huawei Mate X и поредното отлагане на излизането на новия модел на пазара

Въпреки че при започване на 2019 година всички залагаха, че ще е годината на сгъваемите смарт телефони, такива към момента няма на пазара.

Huawei Mate X и Samsung Galaxy Fold трябваше да са пионерите в новата ниша на сгъваеми джаджи, само че ето, че месеци след оповестяването си те към момента са в развой на подготовка.

През юни се появи информация, че Huawei ще съумеят да пуснат Mate X в продажба през септември, откакто стана ясно, че телефонът на китайския колос, също като Fold, не е подготвен за всеобщия пазар, поради скрити недостатъци.

Тази седмица обаче по време на събитие в Шенжен, Китай, представители на Huawei оповестиха, че Mate X надали ще се появи в магазините по света преди месец ноември, само че не разкриха каква е повода за следващото отсрочване.

Интересното е, че през юни Samsung също разгласи, че Fold няма да е подготвен в идващите пет месеца, което значи, че сгъваемият им телефон ще излезе най-рано през ноември.

Дали пък това не е премислена тактика за стартиране на двата най-очаквани смарт телефона през актуалната година тъкмо в точния момент за сезона, в който всички са най-склонни да си купуват нови джаджи?

Според някои разбирачи в мрежата точно това е желанието и на двете компании - да пуснат много скъпите си реформаторски джаджи малко преди Коледа, когато потребителите по този начин или другояче са привикнали да пресушават кредитните си карти. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР