Въпреки че в момента САЩ не разполагат с компютърни програми,

...
Въпреки че в момента САЩ не разполагат с компютърни програми,
Коментари Харесай

The National Interest разкри как САЩ ще отговори на новите руски танкове

Въпреки че сега Съединени американски щати не разполагат с компютърни стратегии, основани на изкуствения разсъдък, с цел да се опълчват на новите провокации, специалистите са уверени, че те ще се появят в не прекомерно далечното бъдеще.

Според The National Interest, в случай че базата данни, да вземем за пример, не може да разпознае вражеския танк, тогава ще влезе в деяние анализът, който с помощта на поредност от логаритми, основани на изкуствения разсъдък, ще оцени спомагателните променливи стойности и ще направи умозаключение.

В Пентагона създават стратегии за различаване на вражеска военна техника, само че какво ще се случи, в случай че Русия или Китай построят нов скришен танк или тежък брониран автомобил, а най-модерните американски бази данни не съумеят да го разпознаят?

Според The National Interest, в случай че в този момент Съединени американски щати не разполагат с компютърни стратегии, основани на изкуствен интелект, с цел да се опълчват на новите провокации, специалистите, разработващи условия за безпилотните летателни апарати и роботизацията на сухопътните войски, са уверени, че те ще се появят в недалечно бъдеще.

„ Използвайки изкуствен интелект, безпилотната летателна система от подразделението разпознава вражеския танк, желае други датчици да потвърдят идентификацията и по-късно оповестява информацията на взвода, предлагайки му разнообразни благоприятни условия за деяние, с цел да може да вземе решение “, описа на изданието полковник Сам Едуардс от Форт Бенинга, началник на Управлението по разработка на условията към робототехниката и интегрираното развиване на опциите.

Но в случай че базата данни, на основата на изкуствения разсъдък, не разпознае вражеския танк, тогава ще влезе в деяние аналитиката. Серия от комплицирани логаритми, основани на изкуствения разсъдък, ще оцени спомагателните променливи смисли и ще направи извод, където ще има разбор на разнообразни конфигурации и елементи за известни танкове, околната конюнктура, топлинните демаскиращи признаци и дори предидущите сходни обстановки.

Както заключава изданието, изкуственият разсъдък се развива толкоз бързо, че в този момент равнището на надеждност бързо се покачва и автоматизираните системи, основани един път от изкуствения разсъдък, ще бъдат интензивно интегрирани в най-важните мостри за бойна техника и оръжия.

„ Що се отнася до тактиката, автономността и изкуственият разсъдък са ключовете за решаването на множеството проблеми “, сигурен е Едуардс.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР