Въпреки че в момента е в плен на връзката си

...
Въпреки че в момента е в плен на връзката си
Коментари Харесай

Благо Джизъса нанесе пореден удар на бившата си

Въпреки че сега е в плен на връзката си с плеймейтката Златка Райкова, някогашният футболист Благой Георгиев явно има съществени проблеми с някогашната си половинка Христина Витанова, с която имат две деца – Йоана и Давид. Оказва се, че до момента в който Джизъса и настоящата му половинка кръстосват рамките на Къщата на „ Биг Брадър ” някогашната му възлюбена не дава на майка му да вижда и чува внуците си. В един от последните епизоди на риалити формата, разбирайки от майка си Румяна в пряк телефонен диалог за тази обстановка, Благой побесня и заплаши Христина. „ Само да изляза от Къщата и ще й разбия муцуната на Христина ”, закани са Георгиев пред смаяните погледи на съквартирантите.

Още когато взел решение да влиза във формата със Златка Райкова, Благой заръчва на майка си да следи всеки ден какво се случва с децата му. Не на същото мнение обаче, се оказала някогашната му жена Христина, която по всякакъв начин се стараела да отдели децата от обстановките, които се случват в персоналния живот на татко им, написа блиц.



„ На Христина въобще не й подхожда метода, по който бащата на децата й вади на показ персоналния си живот. Смята, че това е неприлично и грозно! Не желае децата да бъдат замесвани в това ”, показа пред националното издание близка другарка на Христина Витанова, с която Джизъса най-вероятно неведнъж е опитвал да приказва по тематиката. Както наподобява обаче, двамата по този начин и не са стигнали до консенсус.

Междувременно актуалната половинка на Благой Георгиев – Златка, към този момент мечтае за женитба и цялостна къща с деца. Дори си направи тест за бременност неотдавна, който обаче, за нейно страдание, се оказа негативен.

Допълнителен тласък за плеймейтката се оказа и утвърждението, което й дават родителите на някогашния футболист. Това стана ясно даже и от късия диалог, който той организира с майка си. В края на диалога тя попита: „ Как е Злати? Да й предадеш целувки ”. Всичко това в допълнение подтикнало русата хала да „ работи ” интензивно по въпроса връзките й с Благой да станат още по-сериозни.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР