Въпреки че умората се измерва по различни начини и нивата

...
Въпреки че умората се измерва по различни начини и нивата
Коментари Харесай

СЗО предупреди Европа да не се поддава на умора от пандемията

" Въпреки че умората се мери по разнообразни способи и равнищата варират в обособените страни, в този момент се чака да доближи над 60% в някои случаи ", съобщи шефът на СЗО в Европа доктор Ханс Клуге, съобщи БГНЕС.
Той сподели, че това се основава на " систематизирани данни от изследвания от страни в района ".
През последните осем месеца жителите направиха " големи жертви ", с цел да се опитат да сдържат , сподели той в изказването.
" При такива условия е елементарно и естествено да се чувствате апатични и демотивирани, да изпитвате отмалялост. "
 COVID-19 покосява най-вече бедните в Париж COVID-19 покосява най-вече бедните в Париж
Повече от половината хора, живеещи в последна беднотия в района на Париж, по-специално мигранти, са инфектирани с новия ковид, оповестих...
Клуге прикани европейските управляващи да изслушат обществеността и да работят с нея по " нови и новаторски способи ", с цел да засилят битката против , който се ускорява в цяла Европа.
Той цитира локална власт в Обединеното кралство, която се е съветвала с общности, с цел да реши техните усеща, и община в Дания, където студентите са взели участие в правенето на ограничавания, които им разрешават да се върнат в университета.
Турция употребява анкети в обществените медии, с цел да разбере публичните настроения, до момента в който държавното управление на Германия " се е съветвало с философи, историци, богослови и поведенчески и обществени учени ", сподели Клуге.
Европейският район на СЗО, който обгръща 53 страни, в това число Русия, записва над 6,2 милиона случая и близо 241 000 смъртни случая, свързани с вируса, сочи формалната статистика на организацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР