Въпреки че цял Интерпол го издирва под дърво и камък

...
Въпреки че цял Интерпол го издирва под дърво и камък
Коментари Харесай

Брендо издаде мемоари - slava.bg

Въпреки че цялостен Интерпол го търси къде ли не и има издадени няколко присъди за търговия с кокаин, Евелин Банев - Брендо освен не се тормози, че го търсят, само че и издава записките си в чужбина.

Без доста звук кокаиновия крал съумява да преведе биографията си на британски и даже да я издаде по целия свят. Издателството на неговия брат Royal`s Book Collection`s държи правата за разпространяване на книгата „ Съзирам душата си в България”, а в книгата Брендо се е отдал на метафизичен размисли за космоса и хармонията.

Бизнесменът я предлага освен на хартия, само че и в електронен вид. А най-невероятното е, че книгата има много позитивни мнения, в това число и от прочут блогър и критик от Индия, написа "България през днешния ден ".

В обществените мрежи даже съществува профил, на който могат да се задават въпроси на създателя, само че не е ясно, дали Брендо стои зад него и къде тъкмо се крие.

Иначе в книгата си Брендо не крие предходното си минало. "Имал съм и други тежки интервали в живота си, само че времето в пандиза не може да бъде съпоставено с нито един от тях. Когато човек загуби свободата си, схваща, че тя е една от най-големите полезности. През този интервал отхвърлих отчаянието, опровергах озлоблението, реших за ненужно да споделя даже, че не съм направил нищо неправилно. Вместо това избрах да напиша своето обръщение към тези, които желаят да трансформират живота си и да се усещат освободени, задоволени и щастливи. Тази книга се роди в пандиза, тъй като любовта към живота не може да бъде лишена от независимост ", написа той.

Историята му е разказана от името на героя Макс. Той е роден в беднотия, само че ненадейно забогатява и стартира да води разблуден живот. В последна сметка попада в пандиза, само че отхвърля да напусне страната, макар че познава Хималаите, Чили, Перу... Вместо това търси себе си и връзка с Космоса на сакрални места в България като Мадарския конник, Перперикон, Кръстова гора и други.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР