Въпреки че цветът на 2022-ра е , бихме казали, че

...
Въпреки че цветът на 2022-ра е , бихме казали, че
Коментари Харесай

Стайлинг вдъхновение за седмицата: Най-свежият цвят, който завладя тенденциите

Въпреки че цветът на 2022-ра е, бихме споделили, че напълно различен е завладял стилните сбирки и не, не е зеленото. Въпреки че то също продължава да ни бъде обичано. Но около него от ден на ден се отличава това свежо оранжево, което ни припомня на сочни мандарини и един ободрителен Аперол. Забелязахме го при Versace, Prada и Valentino и още предишното лято по време на Седмицата на модата в Копенхаген блестящо се открояваше измежду street style визиите на фешънистите.

 Филип Аврамов осмя селфито на министъра на културата 9 апр 2022 | Министърът на културата Атанас Атанасов (ПП) пусна нетипично видеопослание от кабинета си нощес, което обиколи...
Независимо дали ще го носим като цялостна монохромна визия или единствено като акцент под формата на или обувки, оранжевото прибавя своите нотки жанр към всеки стайлинг. Някои инфлуенсъри да вземем за пример замениха класическото бежово с него за избора си на тренчкот, а скандинавските девойки загърбиха черното и го избраха за костюмите и блейзърите си.

Най-лесно можем да включим оранжевото в тоалета, като го комбинираме с черно и бяло. Например блуза на райе или точки и пола или панталон в яркия колорит, а за какво не някоя черна рокля с аксесоари напълно в колорит на оранжевото. Ако въпреки всичко желаеме да го носим с нещо по-смело, то съвършено се комбинира с наситени тонове като зелено, лилаво, синьо и за какво не. И за следващ път се убеждаваме, че пролетта по никакъв начин няма да е скучна, най-малко що се отнася до дрешника ни.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР