Въпреки че трябваше да изчакаме около месец и половина, първото

...
Въпреки че трябваше да изчакаме около месец и половина, първото
Коментари Харесай

Факторите, които може да решат Ел Класико

Въпреки че трябваше да изчакаме към месец и половина, първото Ел Класико за сезона е съвсем при нас. Мачът е през днешния ден от 21,00 часа и ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg . Предвид статистиката в последните мачове сред двата тима, Барселона е в по-силна позиция, само че " белите " влизат в мача в по-добра форма. Ето няколко фактора, които могат да решат мача на " Камп ноу ":
1. Лионел Меси
През годините в това дерби е имало няколко огромни имена, които можеха и влияеха на резултатите в може би най-горещото футболно дерби в света. Но никой не е бил по-значим от капитана на Барселона Лионел Меси. Той е с най-вече голове и най-вече асистенции в Ел Класико и постоянно е централна фигура в този мач, без значение дали бележи, или не. Ако аржентинецът има ден и Реал му остави задоволително пространство за деяние, Барса може да завоюва този мач. Въпреки че гостите са в по-добра форма, в сравнение с бяха, когато дойдоха на " Камп ноу " през предишния сезон, си коства да си напомним, че се прибраха с подвити опашки, откакто изгубиха с 1:5. А Меси даже не игра...

2. Проблемите в отбрана на Барселона
През този сезон, повече от всеки различен през последното десетилетие, каталунците наподобяват нежни откъм гърба. Те имат проблеми против скоростните офанзиви през центъра, както и по двата фланга. Други, надалеч по-слаби нападателни обединения, направиха за смях двойката централни бранители на Барселона досега, без значение кои двама бранители играят.
Ернесто Валверде би трябвало да подсигурява, че четиримата откъм гърба са добре покрити от отбранителните полузащитници, които той е избрал, тъй като " лос бланкос " се връщат към положителните си изяви в предни позиции и няма да е належащо Зидан да им споделя да стрелят във всеки един миг, когато им се отдаде опция.
ТРЕТИЯТ И НАЙ-СЕРИОЗЕН ФАКТОР ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР