Въпреки че тази година беше изпитание за артистите, за много

...
Въпреки че тази година беше изпитание за артистите, за много
Коментари Харесай

#2020: Мила Роберт между най-хубавата и най-трудната си година

Въпреки че тази година беше тестване за артистите, за доста от тях креативното ентусиазъм освен не стихна, само че и докара до забавни и дългоотлагани планове.

След като ни изненада с дуетно парче с Николаос Цитиридис, неукротимата издаде и първия си албум „ Еготрип “. Ограничителните ограничения осуетиха събитието, на което трябваше да бъде показан публично, само че пък това няма да ни спре да го слушаме. За Мила 2020 е нейният „ еготрип “, безусловно, и без значение от компликациите, минава през тях със своята заразителна доза оптимизъм и най-широката си усмивка. И с музика, несъмнено!

Как ще запомниш 2020 година?

Мила: Тя беше най-хубавата и тегава година . С всеки минал ден се усещам все по-глупава пред тази година, което е супер, тъй като е знак, че задавам въпроси и съм жива. Ще я запомня като началото на моето помъдряване и постепенно преобразяване в индивида, който чувствам, че съм. Аз поръчах този " еготрип ".

Какъв е най-важният урок за теб през тази година?

Мила: Няма никакво време, не мрънкай, започвай да правиш каквото ти се прави, не приемай нищо за даденост, ти си нищожен самичък по себе си, само че това не значи, че не съществуваш. Всичко има значение. Ииии може би най-прясното – не се напрягай, мисли, дишай, брой до 3 – изпадането в нервни положения е велика уязвимост.

Кой е символът/думата на 2020?

Мила: Надявам се да е обич, само че си е корона.

Какво очакваш от 2021?

Мила: Смирение. Път. Музика. Наченки на Ренесанс. 

Какво е твоето пожелание за Новата година?

Мила: Нека всички да бъдем задоволително положителни и спокойни, че да не пожелаваме нищо от никого, с изключение на от самите себе си.

 
Виктория: „ В България постоянно бързат да те съпоставят с някого “

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР