Въпреки, че Тамара Георгиева има сериозна връзка с милионерския наследник

...
Въпреки, че Тамара Георгиева има сериозна връзка с милионерския наследник
Коментари Харесай

Мис България се сваля с друг зад гърба на гаджето СНИМКА

Въпреки, че Тамара Георгиева има сериозна връзка с милионерския правоприемник Стивън Роуз, носителката на короната реши буйно да пофлиртува с грациозен юноша. Двамата се бяха усамотили на едно от ВИП- сепаретата по време на състезанието " Мис Плеймейт ". Тами и мистериозният мъж си шушукаха и гугуткаха на воля, без никой да ги тормози.

Младежът бе много настойчив и непрекъснато се опитваше да разсмее миската. Тамара от своя страна не отлепяше взор от мъжа до нея и се кикотеше като малко момиче на приказките на хубавеца. Двамата отпиха по няколко глътки шампанско, с цел да издигнат настроението още повече.

Когато Тами бе оставена на няколко пъти от младежа, тя нервно си ровеше из телефона. Щом мъжът се върнеше при нея, на мига оставяше мобилното устройство и сладките им приказки продължаваха на момента, написа " България през днешния ден ".

Тамара и мачото нямаха самообладание да схванат коя хубавица ще грабне влиятелната купа " Мис Плеймейт ". Щом уредниците оповестиха, че това е Нора Недкова, двамата се изправиха на крайници и започнаха да приветстват победителката. След края на купона Тамара и мистериозният юноша излязоха дружно от заведението, само че се разделиха при входа му. Мъжът пожела лека вечер на Мис България и й изпрати въздушна целувка.
тагове Мис България Тамара Георгиева свалка гадже
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР