Въпреки че сме ваканционно настроени, това не ни пречи да

...
Въпреки че сме ваканционно настроени, това не ни пречи да
Коментари Харесай

17 идеи за повече уют у дома с новата колекция на H&M Home

Въпреки че сме ваканционно настроени, това не ни пречи да вършим някои промени в дома си, може би малко разбърквания, опреснителен ремонт или просто прибавяне на няколко нови украшения за малко многообразие, а за какво не и повече романтика. Въпреки че H&M Home нямат към момента магазин в България, можем да си пазарим онлайн, а нещата оттова в никакъв случай не са ни разочаровали, тъй като има елегантни аксесоари, които могат да преобразят интериора ни или просто да го създадат още по-изискан.



В разгара на лятото марката ни придвижва в уютната атмосфера на британска селска къща посредством есенната си сбирка. Тя внася доста светлина в дома, тъй като главните цветове в нея са бяло, бежово и екрю, а акцент са декорациите от метал и дърво. Изящните флорални претекстове, които също не са доста натрапващи и които виждаме върху спално долни дрехи и декоративни възглавници, също способстват за топлата атмосфера. Приборите носят чувство за оня обичан скандинавски минимализъм, тъй като цветовете още веднъж са неутрални и елементарно биха се вписали във всевъзможен интериор.



„ Колкото повече се цифровизираме, толкоз по-голямо ще бъде желанието ни за осезателно усещане. Когато живеем в среда на непрекъсната съгласуваност, имаме потребност от контраста на докосването и чувството и тъкмо това участва в нашия дизайн. Природата към момента продължава да бъде доста мощен източник на ентусиазъм, по тази причина ще виждаме още повече естествени материали като дърво и керамика. Усещането за комфорт и разкош е нещо, което ще продължим да развиваме и в идващите сбирки посредством високото качество и разнообразните елементи “, споделя основният дизайнер на Евелина Краваев Содърбърг.



 
А по какъв начин да дадем нов живот на лятната ни градина?

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР