Въпреки че Слави избра многозначното име на партията си, с

...
Въпреки че Слави избра многозначното име на партията си, с
Коментари Харесай

Разстрел! Деси Радева Размаза Слави Трифонов! Вижте Само Как Нарече Партията Му!

Въпреки че Слави избра многозначното име на партията си, за да изрази негодуванието си против корупцията и нарушаванията по високите етажи на властта, факт е, че Дългия в това време нанесе и сериозен удар върху реномето си. В интернационален проект, поради името си, партията му може да се одобри като групировка с подривни цели, а не като утвърждаваща общественост, която има за цел да поддържа обществото.

Самата Деси Радева бе много сдържана в изявлението си, само че постът й отразява позицията на мнозина. Тя качи на страницата си песента „ Trouble “ (в превод „ Проблем “) на Whitesnake, под което написа: „ Парчeтo нямa нищo oбщo c НAПлийкc, нитo c AЧC, нитo cъc „ злoщacтнитe думи “ (пo румънcкoтo прaвитeлcтвo) нa нaшия прeмиeр, нитo c пoлитичecкия прoeкт „ Нямa тaкaвa държaвa “… Мaкaр caмoтo имe дa ми звучи кaтo oбидa към вcички бългaри, нa кoитo им e ocтaнaлa eдинcтвeнo нaдeждaтa…

Пaрчeтo прocтo e пoвeчe oт хубaвo. Eнджoй! “

Посланието й, както и коментарът й получиха необятен публичен отзив. Мнозина я поддържаха, заявявайки, че името на групировката на Слави в действителност е засегнатост. Други пък опазиха шоумена.

По-любопитното обаче е, че Деси Радева познава Слави Трифонов от близко. Самата тя е работила преди време за него, като част от екипа му. Но преди да се омъжи за Румен Радев и да напусне предаването, с цел да поддържа политическата кариера на брачна половинка си, написа trud.bg.

Междувременно стана ясно, че шоуменът ще записва партията си на 5 октомври. И тогава възнамерява да провежда и първото учредително заседание на новата групировка. Срещата ще се състои в „ Рейнбоу Плаза “, а главните цели на групировката са осъществяване на всички точки от референдума, промени в опазването на здравето и образованието. Както и административна промяна, оповестява още news.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР