Въпреки че си има приятелка, Виктор Стоянов изненада Алекс, като

...
Въпреки че си има приятелка, Виктор Стоянов изненада Алекс, като
Коментари Харесай

Ергенът изненада любимата Александра за ЧРД


Въпреки че си има другарка, Виктор Стоянов изненада Алекс, като й се обади за рождения ден. Той зарадва кандидат-булката с най-искрени пожелания за персоналния й празник. Това призна самата Александра навръх рождения си ден, написа " България през днешния ден ".
 

" За първа година получавам толкоз дълбоки пожелания. Може би повода е, че навърших 35 години и стартирам нов стадий от своя живот ", разгорещено споделя една от фаворитките в паметното предаване " Ергенът ".

В празничния си ден Алекс провокира интерес в обществените мрежи, като показа фрагменти, на които вместо от торта духа свещичка от сметанов пудинг.  " Близките ми проведоха дребна изненада за рождения ден. Направиха ме доста щастлива, тъй като въобще не чаках да ме посрещнат с десерт и свещички. Въпреки това същинското празненство ще бъде на следващия ден вечер ", разкри Гърдева.

Александра споделя, че шумното празненство в бар ще събере всичките й другари, с които ще показа незабравимите страсти. Дали Виктор ще участва на празника, към момента няма изясненост.

На крачка от финала на шоуто Алекс остави най-желания мъж в страната с пръст в уста, откакто отхвърли да одобри розата му. Като причина тя посочи това, че не може да бъде изцяло сигурна дали Виктор е подготвен да се застъпи за нея и да я пази във всеки един миг. Въпреки това след края на предаването с него поддържат връзка и остават доста близки другари.

" Искрено си поисквам тази година да срещна любовта на живота си и да създадем семейство ", с вяра заключи пред вестника Александра.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР