Въпреки, че сезонът в италианската волейболна Серия А1 за жени

...
Въпреки, че сезонът в италианската волейболна Серия А1 за жени
Коментари Харесай

Ели Василева и Казалмаджоре с ново равенство в контрола

Въпреки, че сезонът в италианската волейболна Серия А1 за дами публично стартира, капитанката на националния ни тим Елица Василева и нейният Епиу (Казалмаджоре) изиграха нова контрола. Ели Василева и съотборничките й още веднъж приключиха наедно като посетители с финалиста за Суперкупата на Италия Унет И-Уърк (Бусто Арсицио) 2:2 (25:20, 25:27, 17:25, 15:9) в другарска среща. Супер Ели стартира като титулярка за Казалмаджоре и приключи с 9 точки. Най-резултатни бяха Розамария Монтибелер и Кара Бахема с 16 и 15 точки. За отбора на Бусто Арсицио Камила Мингарди осъществя 20 точки.

Преди това, обаче, волейболистките на Казалмаджоре изгубиха гостуването си на носителя на Суперкупата Имоко Волей (Конеляно) с в дербито на 1-ия кръг на Серия А1. В този мач Ели Василева стана втора по ефикасност за своя отбор с 11 точки (2 блока, 29% успеваемост в офанзива и 56% положително посрещане) , а Розамария Монтибелер бе най-резултатна с 20 точки (48% успеваемост в атака), само че и това и не оказа помощ за триумфа. За отбора на Конеляно Паола Егону бе над всички със страхотните 25 точки (3 аса и 67% успеваемост в атака) за успеха.

Във втория кръг от шампионата Василева и компания са домакини на новака Делта Деспар (Тренто), който стартира с победа над Бреша с 3:0 гейма. Срещата е в събота (26 септември) от 21,30 часа българско време.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР