Въпреки че септември вече загатва за отиващото си лятото, за

...
Въпреки че септември вече загатва за отиващото си лятото, за
Коментари Харесай

Bulgaria Air пусна билети на ниски цени по всичките си директни полети

Въпреки че септември към този момент загатва за отиващото си лятото, за пасажерите на Bulgaria Air лятното въодушевление ще продължи с помощта на новата промоционална акция, която националният транспортьор започва за всичките си директни полети.

До 30 септември в това число всеки ще може да резервира еднопосочни или двупосочни самолетни билети на горещи цени.

Полетите до екзотичната Ларнака и столицата на модата Милано стартират от 59 евро в едната посока. Еднопосочните билети до или от Амстердам са на цени от 69 евро, до Тел Авив стартират от 75 евро, а до Цюрих - от 79 евро.

На горещи цени са и еднопосочните билети от и до Париж и Москва . В рамките на акцията всеки може да резервира полет в едната посока до красивия френски град на цени от 85 евро, а от 109 евро стартират еднопосочните билети за пътешестване до съветската столица.

Подробности за изискванията на акцията и цените на самолетните билети ще намерите в секцията " Промоции " на уеб страницата на " България Ер ". Резервацията на самолетни билети може да бъде направена онлайн на www.air.bg, в офис на самолетната компания, през агентската мрежа или посредством Центъра за обслужване на клиенти на тел. +3592 402 04 00, на e-mail: [email protected].
 Снимка 443776
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР