Въпреки че се оплака от претенциите на съперника и спомена,

...
Въпреки че се оплака от претенциите на съперника и спомена,
Коментари Харесай

От архива: Когато Кличко нокаутира Кобрата и с обиди: Простак! Дрисльо!

Въпреки че се оплака от претенциите на противника и загатна, че екипът му желае да съди неговия, връзките сред Кубрат Пулев и противника му в снощния мач - Хюи Фюри, минаха в границата на положителния звук и до съществени кавги не се стигна.
Имаше обаче един дуел и един противник, който се хвана за главата от държанието, изявленията и отношението на българския боксьор преди и по време на мача сред тях. Този съперник беше именитият Владимир Кличко, който след мача с Пулев през 2014 година разгласи, че в никакъв случай не се е бил с подобен " тъпанар " като Кобрата.
КУБРАТ ПУЛЕВ СЪСИПА ПРОМОУТЪРА НА ФЮРИ С НЯКОЛКО ДУМИ
" Такъв тъпанар като Кубрат Пулев до момента не бях имал за противник. Честно ви споделям, такова държание, такива несъответстващи с действителността тъжби, такива изявления, които, извинете ме, само че не искам да дублирам, в никакъв случай не бях виждал и не бях чувал до момента. И въобще не чаках да видя и да чуя в осъществяване на Пулев. Много желаех, естествено, той да се появи на конференцията. Жалко, че му се наложи да се върне в хотела. Искрено му искам здраве и всичко най-хубаво! Но в случай че беше пристигнал на конференцията, аз щях доста неща да му кажа ", съобщи украинецът преди съвсем 4 години.
Какво още сподели Кличко тогава четете в Sportlive.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР