Въпреки че само преди няколко седмици Apple представи iPhone SE,

...
Въпреки че само преди няколко седмици Apple представи iPhone SE,
Коментари Харесай

iPhone 12: Какво да очакваме?

Въпреки че единствено преди няколко седмици Apple показа iPhone SE, всички към този момент чакат с неспокойствие новите модели, които софтуерният колос ще показа през есента. И огромният въпрос е какво ново ще оферират те?

Започваме с неприятната вест от последните дни: съгласно капиталовата банка Cowen моделите iPhone 12 (очакваме 4) няма да бъдат показани първоначално или средата на септември, както нормално. Пандемията, която затвори редица бизнеси, нанесе тежки вреди по веригите за доставки и към момента попречи на инженерите на Apple да пътуват до Поднебесната империя, където доизкусуряват последни елементи. Заради това банката предвижда, че стартирането на новите модели ще стане чак през ноември. Дали това ще е по този начин, към момента не знаем, а компанията не разяснява сходни елементи.

4 модела в друг размер

През тази година Apple ще показа цели четири модела. Два от тях ще са правоприемник на iPhone 11, а други два - на iPhone 11 Pro. Тази година обаче и четирите ще имат OLED екрани и по-малък " ноч " в горната част на екрана.
 Снимка 481391
Източник:

Най-малкият ще бъде с размер на екрана 5,4 " - по-малък от сегашния iPhone 11 Pro. Два модела ще бъдат с размер на екрана 6,1 " - колкото настоящия iPhone 11, а най-големият ще бъде 6,7 " (най-големият iPhone досега).

Apple възнамерява да добави и 120Hz освежаване на екраните, само че все още е под въпрос дали поради пандемията ще успее.

И четирите модела ще могат да употребяват бъдещите 5G мрежи, като ще употребяват идентични процесори - A14, създадени по 5-нанометров развой от колоса TSMC.

Очаква се нов дизайн - сходен на серията iPhone 5 и на новите iPad Pro - с повече остри ъгли.

Почти сигурно към този момент знаем и цените. Двата по-евтини модела ще бъдат $649 и $749 (най-малкият ще бъде с $50 по-евтин от настоящия iPhone 11). Двата Pro модела ще носят цени от $999 и $1 099.По-достъпните модели ще бъдат с 4GB RAM, а Pro - с 6GB RAM и до 512GB вътрешна памет. Очаква се всички модели да се оферират с най-малко 128GB.

Друга разлика ще бъдат камерите. По-достъпните модели ще бъдат с две камери - необятна и ултраширока, до момента в който Pro моделите ще имат и телефото камера, както и LiDAR датчик за добавена действителност.
 Снимка 481388
Източник:
 iPhone 11 е най-продаваният смарт телефон при започване на 2020
iPhone 11 е най-продаваният смарт телефон при започване на 2020

Класацията е доминирана от Apple и Samsung
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР