Въпреки че Садио Мане все още не е обявил официално

...
Въпреки че Садио Мане все още не е обявил официално
Коментари Харесай

Ливърпул постави цена на Мане - 35 млн. паунда

Въпреки че Садио Мане към момента не е оповестил публично желанието си да напусне Ливърпул, в клуба към този момент са уверени, че раздялата със сенегалеца е неизбежна.

Според медиите на Острова от „ Анфийлд “ даже са сложили цена на 30-годишния футболист, чийто контракт с клуба изтича след година. Кандидатите, най-сериозният от които за момента е Байерн (Мюнхен), би трябвало да платят 35 милиона паунда.

Медиите на Острова са уверени, че Ливърпул сигурно ще опита да откри заместител на Мане и Клоп няма да стартира сезона единствено с наличните играчи в офанзива. За момента се открояват двама играчи, чиито имена се загатват най-често като евентуални заместници на Мане. Усман Дембеле, който ще напусне Барселона след месец, е първият от тях.

Още преди два дни каталунският „ Спорт “ осведоми, че от „ Анфийлд “ са се свързали с сътрудника на французина. Твърди се, че Ливърпул приготвя съответна оферта за Дембеле и контракт за четири години. Французинът, който ще стане свободен сътрудник на 30 юни, е прехвърлянето цел и на Челси и Пари Сен Жермен.

Другото най-често спрягано име в последните часове е това на голмайстора на Република България Лайпциг Кристофър Нкунку, към който интерес имат и Манчестър Юнайтед и Арсенал. Джаръд Боуен (Уест Хам), Рафиня (Лийдс), Джонатан Дейвид (Лил) и Дарвин Нунес (Бенфика) също са евентуални разновидности, в случай че Ливърпул удари на камък при опита си да притегли Дембеле или Нкунку.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР