Въпреки че с принц Уилям са семейство повече от седем

...
Въпреки че с принц Уилям са семейство повече от седем
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън и историята зад годежния й пръстен

Въпреки че с принц Уилям са семейство повече от седем години, през днешния ден още веднъж връщаме лентата обратно до време, в което с Кейт Мидълтън са годеници. И в частност върху годежния пръстен, който херцогинята на Кеймбридж и до през днешния ден носи . А бижуто продължава да е бодил в очите на мнозина.

 Снимка 374077

Още при оповестяването на годежа стана ясно, че пръстенът, с който Уилям предложи на Кейт, е същият, с който Чарлз падна на колене пред Даяна . А госпожа Спенсър, както знаем, е много противоречива фигура в историята на английския кралски двор. И освен поради този жест сравненията сред двете са безкрайни.

Освен че е бил на Лейди Ди, пръстенът с 12-каратов цейлонски сапфир се разграничава от обичайните бижута в кралското семейство . А повода е, че всеки, който е имал опция да даде 60 хиляди $, е можел да си купи безусловно същото украшение. И това мигновено го прави неуместно, написа Haprer`s Bazaar.

 Снимка 374079

Решението на бижутера, основал пръстена, по който и десетки диаманти, да го пусне в продажба, не се е приело по никакъв начин добре. Но лейди Даяна не е робувала на сходни предубеждения.

 Кейт Мидълтън в никакъв случай не носи този цвят
Кейт Мидълтън в никакъв случай не носи този цвят

Поверително от дрешника

А след гибелта й бижуто придобива сантиментална стойност и за Мидълтън е същинска привилегия да бъде негов собственик. Особено като се има поради и фактът, че майката на принц Уилям сама си го е избрала.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР