Въпреки че разводът им приключи още през 2019 г., Анджелина

...
Въпреки че разводът им приключи още през 2019 г., Анджелина
Коментари Харесай

Брад Пит и Анджелина Джоли - новите Джони Деп и Амбър Хърд

Въпреки че разводът им завърши още през 2019 година, Анджелина Джоли и Брад Пит не престават да " водят война ". Ябълката на раздора се оказва Chateau Miraval - имение, притежаващо винарна и лозови насаждения в Южна Франция. Холивудската двойка го купува през 2008 г. за към 25 милиона $ през 2008 година Когато това се случва, двамата се съгласяват, че няма да продават дяловете си в шатото без разрешението на другия.

Преди месеци Брад Бит реши да съди Анджелина Джоли, тъй като не се е съобразила с ангажимента им и е почнала договаряния за продажба на дяловете си във винарната. Тя обаче оспорва това и упреква артиста за прекратяването на договарянията за закупуване на нейните дялове от парцела.

Наскоро Nouvel LLC - бившата компания на Джоли, упрекна Пит във " водене на отмъстителна война " против Джоли и " похищение " на контрола върху доходоносния бизнес с винарната им. Като част от продължаващо правосъдно дело за Miraval, сега Анджелина Джоли насочва нови обвинявания против Брад Пит.
 Анджелина Джоли, гибелта на Махса Амини и поддръжката на актрисата за митингите в Иран
Кого поддържа Анджелина Джоли

Актрисата още веднъж зае дейна позиция

Във вторник, 4 октомври, в Лос Анджелис правният екип на Джоли представи и нови детайлности от случая на някогашните съпрузи по време на полета с частния им аероплан от Франция до Лос Анджелис през 2016 година

Според правосъдните документи, Брад Пит е нападнал пийнал актрисата и децата, което я кара да подаде и молба за бракоразвод по-късно. Той е малтретирал вербално нея и децата, като по време на полета е изливал и алкохол върху фамилията.
 Снимка 589958

Брад Пит отхвърля обвиняванията . Източник, непосредствен до артиста, сподели пред BBC, че изказванията на Джоли са погрешни.

" Тя продължава да премисля, преглежда и преценя своето изложение на събитие, случило се преди шест години, като прибавя изцяло погрешна информация всякога, когато не съумява да получи това, което желае. Нейната история непрестанно се развива ", споделя източникът.

Твърденията на Анджелина Джоли за държанието на Брад Пит по време на полета на 14 септември 2016 година се появяват в предходни правосъдни документи, в това число съглашението за бракоразвод на някогашната двойка.
 Брад Пит, Емили Ратайковски и по какъв начин се развива връзката посред им
Колко близки са станали Брад Пит и Емили Ратайковски

Любовни страсти и вълнуващи прекарвания

Но в насрещната си тъжба тя дава и съответни детайлности по какъв начин артистът е малтретирал физически и прочувствено нея и шестте им деца - тогава на възраст от 8 до 15 години.

Адвокатите на Джоли настояват, че звездата от " Боен клуб " стартира да крещи, обвинявайки я, че е " прекомерно почтителна към децата ". Освен това я " дърпа в тоалетната " в задната част на самолета.

" Пит сграбчва Джоли за главата и я раздрусва, а по-късно я хваща за раменете и я раздрусва още веднъж, преди да я блъсне в стената на тоалетната ", се казва в документите.

По думите на актрисата, някогашният ѝ брачен партньор удря с пестник тавана на самолета няколко пъти, което я кара да напусне тоалетната.
 Снимка 589959

След като едно от децата им (не се загатва кое) се намесва словесно, Брад Пит се " нахвърля върху личното си дете " . За да отбрани детето си, тя сграбчва Пит откъм гърба.

" За да смъкна Джоли от гърба си, Пит се хвърля обратно в седалките на самолета, като наранява гърба и лакътя на Джоли ", написа в делото.  " Децата се втурват и всички самоуверено се отиват да се защитят. Преди да свърши, Пит хваща за гушата едно от децата и удря друго в лицето . "
 Снимка 589957

Според юристите, след този травматичен случай Джоли и децата й " седят неподвижно и безмълвно под одеялата " до края на полета.
 Анджелина Джоли, Брад Пит, Chateau Miraval, Nouvel и по какъв начин продължава борбата за винарната сред двамата
Анджелина Джоли и Брад Пит - " рунд " следващ

Винарната на раздора

" Пит от време на време излиза от задната част на самолета, с цел да крещи и да ги псува. В един миг той даже залива Джоли с бира, а в различен излива бира и алено вино върху децата ", настояват те.

През 2016 година ФБР проверява случая, но властите вземат решение да не повдигат обвинявания. Миналата година арбитър присъди взаимно настойничество над децата на двамата родители. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР