Въпреки че разрешението за провеждане на протестни действия на ромите

...
Въпреки че разрешението за провеждане на протестни действия на ромите
Коментари Харесай

Някой внезапно прекрати стачката на циганите, изтегля ги от центъра на Бургас

Въпреки че разрешението за осъществяване на протестни дейности на ромите от квартал Кумлука бе написано до 12 часа, много преди този час, изненадващо има смяна в проекта. Гневните мургави съграждани, които дойдоха проведено с лозунги от квартала, извървявайки пеш километър и половина, смениха настроението към 11 часа.

Редиците им започнаха да уредяват и към 11:15 часа към този момент започнаха да се изтеглят от мястото - също по този начин проведени за манифестация Множеството пое по ул. „ Фердинандова” в посока бул. „ Христо Ботев” и се разпръсна, написа "Флагман ".



Заканите, че ще останат пред кметството досега, в който Общината се разплати с ВиК за неплатените им сметки, останаха неизпълнени. И най-непредубеденият наблюдаващ на днешната сцена може да си направи извода, че стачкуващите от квартала не са пристигнали непринудено по прозорците на кмета, а са добре проведени и с задоволително финансов запас – за подготовка на лозунги, флагове, по всяка възможност и „ мотивирани” с пари.



След изтеглянето от площада останаха стъпкани флагове, хартии и всевъзможни отпадъци.





Сърцето на Бургас бе заринато от останките, свидетелстващи за театър, резултатът, от който обаче не е позитивен за сценаристите и режисьорите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР