Въпреки че раздорите в БСП не стихват и битките вътре

...
Въпреки че раздорите в БСП не стихват и битките вътре
Коментари Харесай

Нинова се прицели в първото място на изборите

Въпреки че раздорите в Българска социалистическа партия не стихват и борбите вътре се водят на няколко, а социолозите предвиждат още веднъж победа на ГЕРБ, водачът на левицата Корнелия Нинова разгласи , че " задачата ни е да бъдем първа политическа мощ ". По думите ѝ мнения за възможни обединения за основаване на кабинет, могат да се вършат след вота през април. Нинова бе на посещаване във Варна, където локалната алена организация до неотдавна също се тресеше от кавги.

Според Нинова най-важното е хората да не се опасяват, а да излязат да гласоподават на 4 април. Тя сподели, че партията към този момент има сделка с 35 обединения и цивилен обединявания за партньорство за следене за нарушавания в деня на вота и при паралелното броене на гласовете.

Българска социалистическа партия предлага и създаване на нови 4 електронни регистъра, които да бъдат в помощ на бизнеса , уточни Нинова. По думите й те са заложени като дълготрайни ограничения в Плана на партията за възобновяване и развиване на българската стопанска система след рецесията от ковид.  Единият указател би следвало да бъде данъчен, а вторият - за наличната работна ръка на пазара на труда. Наложително било да бъде основан аграрен указател, в който, с изключение на броя на земеделските стопани, да бъдат посочени и белите " петна " на обработваемите терени. Последният указател би трябвало да е обвързван с просветителната система и да дава на бизнеса информация за всеки възпитаник, счита водачът на левицата.

" Българска социалистическа партия предлага редица ограничения в кратковременен проект, с цел да бъдат подкрепени компаниите и да се облекчат от бюрокрацията ", добави Нинова. По думите й бизнесът би следвало да получи данъчна " почивка " за част от данъците. Друга мярка, която би била извънредно потребна за съживяването на стопанската система, е страната да покрие % от оборотите им за предходни интервали, счита тя.

Нинова сподели, че партията е подготвила и съответни оферти по какъв начин да се облекчат вложенията в страната ни , в това число посредством основаването на държавен капиталов фонд.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР