Въпреки, че работят в условията на умерен до висок риск,

...
Въпреки, че работят в условията на умерен до висок риск,
Коментари Харесай

Застраховател Геополитическите рискове определят увереността в успеха на бизнеса

Въпреки, че работят в изискванията на сдържан до висок риск, европейските мениджъри показват най-високо равнище на убеденост

Компанията CNA Hardy, профилирана в комерсиалното обезпечаване на пазара Lloyd’s, разгласи резултатите от проучване на рисковете, които спъват или подкрепят триумфа в бизнеса в другите райони на света.

Очаквано, най-високо равнище на убеденост показват бизнес водачите от страните в Европа (70%). На второ място са топ мениджърите от Съединени американски щати и Канада (64%), а на трето – ръководителите на бизнес от страните от Азиатско-Тихоокеанския район (53%).

Най-ниско равнище на убеденост демонстрират представители на бизнес елита във Англия (39%), което се изяснява с неналичието на яснота поради идното излизане на страната от Европейски Съюз. С комерсиалните войни пък се изяснява много ниската степен на убеденост в триумфа на бизнеса при ръководителите от Китай и прилежащите страни. " В Северна Америка и Континентална Европа относително мощният стопански растеж значи, че бизнес водачите са по-уверени в себе си, макар общото чувство, че работят в изискванията на сдържан до висок риск ", разясняват от CNA.

CNA Hardy е част от CNA Financial Corp, една от най-големите американски застрахователни компании за имуществено обезпечаване. Създадена през 1897 година, CNA има към 7000 чиновници, обслужващи офиси в Съединени американски щати, Канада и Европа.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР