Въпреки че принц Чарлз е преди принц Уилям по наследяване

...
Въпреки че принц Чарлз е преди принц Уилям по наследяване
Коментари Харесай

Когато Кейт стане съпруга на краля

Въпреки че принц Чарлз е преди принц Уилям по заместничество на престола, все по-голяма ни наподобява вероятността след няколко години херцогът на Кеймбридж и неговата брачна половинка да застанат отпред на кралския двор.

Дори да би трябвало да изчакат малко повече, до момента в който се случи това, измененията са неизбежни. Ето какво ще се случи, когато Кейт Мидълтън стане брачната половинка на краля на Англия .

Титла

Херцогинята на Кеймбрдж публично ще стане кралица консорт. Към нея ще се обръщат с кралица Катрин и за пръв път името и купата й ще бъдат едно до друго.
 Снимка 499844

Работа

В момента позицията на Кейт в кралския двор е разказана като " поддръжка на активността на кралицата в кралските отговорности в страната и чужбина ". Ролята на консорт (партньор) на монарха не е строго дефинирана в кралския протокол, само че тя още веднъж ще бъде компактно до него на всички събития, които обаче тогава ще са проведени от тях.

Разбира се, уговорките на Мидълтън ще се усилят още повече. Въпреки че мнозина са останали с усещането, че актуалният консорт - принц Филип, не е изключително деятелен в кралските дело, истината е много по-различни.

Той беше патрон, президент или член на 750 организации и имаше над 22 хиляди солови уговорката преди пенсионирането си през 2017 година Така че Кейт я чака още повече работа.

Коронация

Кейт Мидълтън ще бъде коронясана дружно със своя брачен партньор. Тази привилегия не важи за мъжете консорти, като принц Филип, предава Insider.
 Снимка 499845

Основно предписание

За членовете на кралския двор е общовалидно правилото да не разясняват персоналния си живот пред представителите на медиите, макар че от време на време си разрешават изключения от него.

Докато в този момент, като херцог и херцогиня, Уилям и Кейт заведоха няколко каузи против публицисти, когато станат крал и кралица, най-вероятно ще следват правилото, въведено от Кралицата майка - " в никакъв случай не се оплаквайте, в никакъв случай не се обяснявайте ".

Поклони

Когато принц Уилям стане крал, брачната половинка му към този момент няма да има пред кого да се покланя тъй като никой от кралския двор няма да е с по-висока купа от нея. За сметка на това, останалите членове на кралското семейство ще би трябвало да й се кланят.
 Снимка 499846

Нов дом

От деня на сватбата си принц Уилям и Кейт Мидълтън населяват двореца Кенсингтън. Но когато Херцогът получи цялата кралска власт в ръцете си, фамилията му ще би трябвало да се реалокира в Бъкингамския двор. Той е публична резиденция на английската монархия от 1837 година
 Кейт Мидълтън, Елизабет Втора и за какво херцогинята на Кеймбридж не е приела първата покана от кралицата
Когато Кейт откаже на кралицата

Не без причина

Нова посока

Не можем да бъдем сигурни по какъв начин тъкмо ще се промени държанието на Уилям и Кейт, когато станат крал и кралица. Но всички предвещават, че те ще продължат своя път към рационализация на монархията по неофициално държание, което кара жителите да усещат кралските особи като равни, като близки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР