Въпреки че през последните седмици в стайлинга ни преобладават дънки

...
Въпреки че през последните седмици в стайлинга ни преобладават дънки
Коментари Харесай

21 стайлинг идеи как да носим пола тази пролет

Въпреки че през последните седмици в стайлинга ни доминират дънки и, слънцето и пролетното въодушевление от ден на ден ни приканват да извадим полите от дрешника си, даже в случай че е единствено с цел да изпием кафето си на терасата или в двора. По-малко ще ги носим този сезон, само че пък също толкоз стилно както преди, по тази причина събрахме дребна порция ентусиазъм.

Миди и макси дължините като че ли са по-универсални от мини моделите, за които изчакваме същинското лято. Можем да избираме сред асиметрични модели, солей или пола вид " молив ", които могат да бъдат в разнообразни цветове и принтове. Смело ги комбинираме с едноцветни и даже няма потребност да носим яке или шлифер от горната страна, в случай че излизаме на открито. Харесваме и съчетанията на миди поли с oversize суитшърти, които можем да използваме повече за домашния си стайлинг или за. 

Ако ви се постанова да ходите до офиса, можете да облечете ефирна пола, тишърт или риза и блейзър, като по този метод ще нарушите за малко статуквото на обичайния. 

 

 
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР