Въпреки че през лятото се раздели със звездите си Никола

...
Въпреки че през лятото се раздели със звездите си Никола
Коментари Харесай

Лил не остави шанс на Сент Етиен

Въпреки че през лятото се раздели със звездите си Никола Пепе и Рафаел Леао, Лил и през този сезон ще е фактор в Лига 1. В семейството на Сент Етиен тимът на Кристоф Галтие се наложи с 3:0 и излезе на 4-о място във краткотрайното класиране. Два гола означи Виктор Осимен, а сред тях от дузпа се разписа Жонатан Бамба.

Новото попълнение на " песовете " Ренато Санчес изгледа дуела от трибуните, а неговите съотборници се постараха да зарадват почитателите на " Стад Пиер Муроа " след изненадващото проваляне при гостуването на Амиен в предходния кръг.

Първото полувреме беше равностойно, въпреки че Сент Етиен владееше топката по-продължително. " Зелените " се затрудняваха да стигат до рискови удари, само че на няколко пъти сътвориха напрежение пред вратата на Майк Менян. Най-добрата опция пропиля Денис Буанга, който шутира над гредата в 12-ата минута.

Лил стартира колелбливо, само че след средата на полувремето сподели класата си. Осимен влезе на мястото на контузилия се Лоик Реми в 19-ата минута, а в 26-ата насочи подъл удар с глава. В 37-ата нигериецът още веднъж беше на точното място и се възползва от ниско центриране на Домагой Брадарич за 1:0. Малко след гола бранител на гостите блокира мощен изстрел на Джонатан Иконе.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Лига 1 3 кръг, сряда 28 август  Лил 3:0краен резулат  Сент Етиен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР