Въпреки че през годините по кината се завъртяха 24 филма

...
Въпреки че през годините по кината се завъртяха 24 филма
Коментари Харесай

Рами Малек, Даниел Крейг, Bond 25, No Time to Die и защо двамата са се целунали

Въпреки че през годините по кината се завъртяха 24 кино лентата за Джеймс Бонд с няколко разнообразни артиста в основната роля, този франчайз остава един от най-обичаните и може би неизчерпаемите.

През 2020 година следва да забележим какво ще се случва в No Time to Die. До момента знаем, че Джеймс Бонд (Даниел Крейг) се е отдал на заслужена отмора в Ямайка, само че тя бива прекратена, несъмнено, тъй като светът още веднъж е в заплаха.

Бонд би трябвало да избави академик, който е бил похитен от незаконна организация, с цел да употребява знанията му за зли цели. Предводителят на неприятните пък ще бъде изигран от носителя на Оскар Рами Малек.

За момента нямаме нито филмов откъс, нито взор над злодея, само че Малек сподели нещо доста забавно в шоуто на Стивън Колбърт. Водещият го попита какво е да работиш с Даниел Крейг, а артистът отвърна, че той е обичаният му Джеймс Бонд.

След това обаче показа, че по време на фотосите е имало миг, в който той, Крейг и режисьорът Кари Фукунага са се чудели по какъв начин да създадат една сцена. С часове са седели на маса и са обсъждали всевъзможни разновидности.

Тогава внезапно Даниел Крейг сграбчил Рами Малек и се случило нещо ненадейно - двамата се целунали. Малек не прецизира кой е подхванал първи стъпката и дали ще забележим тъкмо тази сцена във кино лентата. Рами обаче се пошегувал, че в този момент към този момент е момичето на Бонд. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР